• Account Manager søges til Cyber-Security Scale up

  Bliv en del af et dansk Scale up og væksteventyr, og få et karriereboost i en international SaaS virksomhed, indenfor Cyber-security. Et blus Ocean market i voldsom vækst. Uniqkeys løsning til adgangs- og identitetskontrol, samler virksomhedens SAAS-løsninger, sikrer og udfylder automatisk login for brugerne. Bag virksomheden står en seriøs, erfaren ejerkreds, ledelse og bestyrelse med en række prominente navne. Har du stor erfaring med mere komplekse B2B løsningssalg? Og har du lyst til at deltage i kampen mod Hackers? Så læs mere her og lad os høre fra dig!

   Om virksomheden:

  Uniqkey er en innovativ dansk it-virksomhed, og Scale up, der er i gang med at revolutionere it-sikkerheds markedet. Uniqkey er af Deloitte kåret, som Cyber Security Entrepreneurs og er på en mission for at hjælpe virksomheder over hele verden med, at beskytte alle deres SAAS-løsninger. Bag virksomheden står en seriøs, erfaren ejerkreds, ledelse og bestyrelse med en række prominente navne. Uniqkeys løsning til adgangs- og identitetskontrol, samler virksomhedens SAAS-løsninger, sikrer og udfylder automatisk login for brugerne. Derved beskyttes virksomhederne mod hele 80% af alle succesfulde hackerangreb i dag. Derudover slipper medarbejderne for at huske lange og komplekse adgangskoder til de løsninger de anvender. Markedet er uhørt stort, da SAAS-løsninger vokser kraftigt, derfor vil behovet for vores løsning kun blive ved med at stige. Med Uniqkey får du et dansk funderet og seriøst modspil til de internationale løsninger. Vores danske team holder til i Herlev tæt på S-togsstationen og med gratis parkering.

  Qua de store vækstmål, vil der på kortere sigt være gode muligheder for større ansvar i form af teamledelse, Partnerkanal-ansvar, opstart af nye lande m.v.

  Om jobbet:

  Efter en grundig onboarding og deltagele i vores træningsprogram, vil du starte med tage kontakt til udvalgte danske erhvervskunder. Du fungerer som evangelist og får til opgave, at udbrede kendskabet og brugen af vores nye revolutionerende SAAS-løsning. Du bliver en del af et kompetent team, hvis opgave er at sælge Uniqkey til Large/midsize virksomheder i DK og udlandet. Du vil blive understøttet af en lang række marketingtiltag og lead-generering. På sigt vil der være mange muligheder for avangement og større ansvar, da virksomheden er i kraftig vækst og hele tiden åbner nye afdelinger og nye markeder.

  Ansvarsområder:

  • Etablering og pleje af stærke relationer med kunder herunder stakeholder management.
  • Gennemføring af demoer, online og personligt, af Uniqkeys løsning.
  • Pris forhandlinger.
  • Styring af pipeline og forecast.

  Personlige kvalifikationer:

  • Du er resultatorienteret
  • Du er som person kontaktskabende og udadvendt
  • Du kan fungere som evangelist for Uniqkey.
  • Du er kommercielt tænkende og kan se muligheder
  • Du har erfaring med løsningssalg
  • Du er teamplayer og kan indgå i et tæt samarbejde med kolleger, partnere og kunder

  Faglige kvalifikationer:

  Du har min. 3-5 års  salgserfaring og arbejder i dag med løsningssalg indenfor Web/Software/SaaS/Tele/Digital solutions/digitale platforme eller tilsvarende. Du har stor erfaring med opsøgende B2B salg og har tidl. bevist, at du kan opbygge markeder og skabe resultater. Du skriver og taler flydende dansk . En videregående merkantil uddannelsesbaggrund på bachelor/kandidatniveau er en fordel, men ikke et krav.

  Ansøgning:

  Send en dedikeret ansøgning på dansk, hvor du tydeliggør dine kompetencer til netop denne stilling, samt et kort CV, til SALESHUNTER, som varetager denne rekruttering på vegne af Uniqkey. Mærk din ansøgning med ”Uniqkey”. Vi tager løbende kandidater ind til samtale. Opstart 1. august 2022.