Bliv en del af et dansk Scale up og væksteventyr, og få et karriereboost i en international SaaS virksomhed, indenfor IT-security. Uniqkeys løsning til adgangs- og identitetskontrol, samler virksomhedens SAAS-løsninger, sikrer og udfylder automatisk login for brugerne. Bag virksomheden står en seriøs, erfaren ejerkreds, ledelse og bestyrelse med en række prominente navne.
Har du stor erfaring med B2B løsningssalg indenfor IT/SaaS eller tilsvarende? Så læs mere her og lad os høre fra dig!

 Om virksomheden

Uniqkey er en innovativ dansk it-virksomhed, og Scale up, der er i gang med at revolutionere it-sikkerheds markedet. Uniqkey er af Deloitte kåret, som Cyber Security Entrepreneurs og er på en mission for at hjælpe virksomheder over hele verden med, at beskytte alle deres SAAS-løsninger. Bag virksomheden står en seriøs, erfaren ejerkreds, ledelse og bestyrelse med en række prominente navne. Uniqkeys løsning til adgangs- og identitetskontrol, samler virksomhedens SAAS-løsninger, sikrer og udfylder automatisk login for brugerne. Derved beskyttes virksomhederne mod hele 80% af alle succesfulde hackerangreb i dag. Derudover slipper medarbejderne for at huske lange og komplekse adgangskoder til de løsninger de anvender. Markedet er uhørt stort, da SAAS-løsninger vokser kraftigt, derfor vil behovet for vores løsning kun blive ved med at stige. Med Uniqkey får du et dansk funderet og seriøst modspil til de internationale løsninger. Vores danske team holder til i Herlev tæt på S-togsstationen og med gratis parkering. Qua de store vækstmål, vil der allerede på kortere sigt være gode muligheder for større ansvar i form af teamledelse, Partnerkanal-ansvar, opstart af nye lande m.v.

Om jobbet:

Du fungerer som evangelist og får til opgave, at udbrede kendskabet og brugen af vores nye revolutionerende SAAS-løsning. Du bliver en del af et kompetent team, hvis opgave er at sælge Uniqkey til større virksomheder i DK og udlandet. Du vil blive understøttet af et team af yngre Account managers, som booker mange af dine møder for dig, og en lang række salgsstøttende marketingtiltag.

Ansvarsområder:

 • Etablering og pleje af stærke relationer med kunder herunder stakeholder management.
 • Gennemføring af demoer, online og personligt, af Uniqkeys løsning.
 • Pris forhandlinger.
 • Styring af pipeline og forecast.

Personlige kvalifikationer:

 • Du er resultatorienteret
 • Du er som person kontaktskabende og udadvendt
 • Du kan fungere som evangelist for Uniqkey.
 • Du er kommercielt tænkende og kan se muligheder
 • Du har erfaring med Stake holder management
 • Du har erfaring med tungere og mere teknisk løsningssalg
 • Du er teamplayer og kan indgå i et tæt samarbejde med kolleger, partnere og kunder

Faglige kvalifikationer:

Du har min. 3-5 års  salgserfaring (gerne mere) og arbejder i dag med løsningssalg indenfor Tech/Fintech/Web/Software/SaaS/Digital solutions eller tilsvarende. Du har stor erfaring med opsøgende B2B salg og har tidl. bevist, at du kan opbygge markeder og skabe resultater. Du skriver og taler flydende dansk – eller engelsk, svensk eller tysk. En videregående merkantil uddannelsesbaggrund på bachelor/kandidatniveau er en fordel, men ikke et krav

Ansøgning:

Send en dedikeret ansøgning på dansk, hvor du tydeliggør dine kompetencer til netop denne stilling, samt et kort CV, til SALESHUNTER, som varetager denne rekruttering på vegne af Uniqkey. Mærk din ansøgning med ”Uniqkey”. Vi tager løbende kandidater ind til samtale. Deadline d. 31/03/22. Opstart efter aftale.