Vores klient, er verdens førende leverandør af batteridrevet havemaskiner. Virksomheden har netop lanceret et revolutionerende batteri, som kan bringe opladningstiden helt ned på 8 minutter! Virksomheden står bag flere kendte brands. Bl.a. KRESS, som allerede er godt positioneret i Danmark, men man har ønsker om en øget focus på det professionelle marked og salg via forhandlere. Derfor søges en erfaren person med et stort branchekendskab og netværk til at løse denne opgave. Virksomheden er i kraftig vækst og søger derfor yderligere salgskræfter. Vil du arbejde for det bedste og mest innovative brand? Kan du opbygge et marked og få produkterne ind i de rigtige kanaler? Så lad os høre fra dig!

Om virksomheden:

Kinesiske Positec har deres Skandinaviske kontor i Sverige og en mindre filial i Albertslund ved København, hvorfra de danske kunder serviceres. Positec Technology  Ltd, som blev etableret i 1994 i Suzhou, er en progressiv, innovativ virksomhed, der tilbyder forskning og udvikling, fremstilling af elværktøj. I dag er sælges Positec’s produkter i mere end 100 lande eller regioner.

Om jobbet:

Du vil få ansvaret for KRESS i hele Danmark og vil skulle refererer til den regionale salgsdirektør. Din primære fokus vil være at opbygge et forhandlernetværk indenfor Proff-segmentet. Du vil blive understøttet med markedsføring, kundeservice og teknisk support og vil råde over branchen bedste produkter og salgs/betalingsbetingelser. Du vil herudover få en firmabil stillet til rådighed plus laptop, telefon m.v. Da du vil befinde dig ude hos kunderne og på landevejen, må der forventes en del rejseaktivitet. Der er stor frihed i jobbet og du planlægger selv din arbejdsdag. Mulighed for hjemmekontor.

Virksomheden tilbyder en attraktiv lønpakke der afspejler jobbets vigtighed og virksomhedens krav. Hertil firmabil.

Om dig og dine kvalifikationer:

Som profil er du en klassisk ”Hunter-profil” tilsat en mindre procent ”Farmer”. Herudover forventer vi, at du fagligt:

  • Kan arbejde langsigtet med fokus på opbygning af relationer
  • Kan sælge komplekse løsninger
  • Har erfaring med Key Account Management
  • Har erfaring med salg til Forhandlere, eller arbejder måske i dag hos én.
  • Har erfaring fra salg af havemaskiner, eller professionelt værktøj, eller brancherelateret produkter.

Som person forventer vi at du:

  • Er proaktiv, kontaktskabende og besidder et højt aktivitetsniveau
  • Er ambitiøs, seriøs, vedholdende og drives af at skabe resultater
  • Har kørekort og er åben overfor en del kørsel på de danske landeveje
  • Taler flydende dansk og desuden engelsk på et rimeligt forhandlings niveau
  • Har bopæl i Danmark

Ansøg jobbet:

Er du interesseret i dette job, så send dit cv + en kort dedikeret ansøgning til rekrutterings-firmaet SALESHUNTER, som medvirker til denne rekruttering, på mail til: cr@saleshunter.dk. Mærk din ansøgning ”Positec”. Deadline 31. januar. Opstart efter aftale. Evt. spørgsmål kan rettes til Headhunter Christian Reib på telefon +45 2084 3366.