Bliv en del af et dansk Scale up og væksteventyr, og få et karriereboost i en international SaaS virksomhed, indenfor IT-security. Har du erfaring med digital marketing og E-commerce målrettet B2b-segmentet? Og kan du understøtte og skabe leads til vores klients ekspanderende salgsteam? Så læs mere her og lad os høre fra dig!

Om virksomheden:

Uniqkey er en innovativ dansk it-virksomhed, og Scale up, der er i gang med at revolutionere it-sikkerheds markedet. Uniqkey er af Deloitte kåret, som Cyber Security Entrepreneurs og er på en mission for at hjælpe virksomheder over hele verden med, at beskytte alle deres SAAS-løsninger. Bag virksomheden står en seriøs, erfaren ejerkreds, ledelse og bestyrelse med en række prominente navne. Uniqkeys løsning til adgangs- og identitetskontrol, samler virksomhedens SAAS-løsninger, sikrer og udfylder automatisk login for brugerne. Derved beskyttes virksomhederne mod hele 80% af alle succesfulde hackerangreb i dag. Derudover slipper medarbejderne for at huske lange og komplekse adgangskoder til de løsninger de anvender. Markedet er uhørt stort, da SAAS-løsninger vokser kraftigt, derfor vil behovet for vores løsning kun blive ved med at stige. Med Uniqkey får du et dansk funderet og seriøst modspil til de internationale løsninger. Vi har kunder som f.eks. Forsvaret og en række store private virksomheder. Vores danske team holder til i Herlev.

Om jobbet:

Som Marketing Manager hos Uniqkey skal du sammen med dit team bidrage til, at udvikle vores forretning gennem datadrevet strategi og eksekvering. Du bliver ansvarlig for Teamet, samt koordinering af indsatser, budgetstyring og sparring med eksterne bureauer og specialister. Det er vigtigt at du har “hands on” og at du sammen med dit lille team, hurtigt kan skabe det nødvendige marketingtryk. Du vil blive målt på en række KPI’er og det er vigtigt i jobbet, at have fokus på såvel ROAS og ROI. Værktøjerne vil være Google Ads, SOME, Linkedin, E-mail automation, Leadscore, Google Analytics etc. Marketing teamet består i dag af 2 yngre profiler, men vil vækste i takt med salget og den internationale ekspansion. Uniqkey tilbyder dig en uniq mulighed for at udvikle din karriere indenfor en spændende branche og i et miljø, hvor der er højt til loftet og med en høj grad af frihed under ansvar. Arbejdstid: Man-fredag 8-9- 16-17 med flex mulighed. Uniqkey tilbyder en attraktiv lønpakke bestående af en fast løn og en bonuspakke, hertil frokostordning, telefon m.v.

Om dig:

Har du erfaring med digital marketing og E-commerce målrettet B2b-segmentet? Og gerne indenfor SaaS eller andre digitale ydelser/services.? Så er vi godt på vej.  Besidder du herudover en solid forretningsforståelse, og har du lyst til at arbejde for en spændende Scale up med danske og internationale kunder? Så fortsæt læsningen.

Som ovenstående antyder, er det vigtigt at du har erfaring med Digital marketing og har et stort praktisk kendskab til diverse digitale marketingværktøjer. Du skal herudover være drevet af at skabe resultater og trives med at arbejde med KPI’er. Ikke mindst ROAS og ROI. Du har selvfølgelig et godt overblik og er god til at planlægge og ikke mindst få planer ført ud i livet.

Du har mindst 4-5 års erfaring og har siddet med hands-on eksekvering inden for en eller flere digitale marketing-discipliner i løbet af din karriere. Herudover er det en styrke hvis du endvidere har erfaring med at drive og lede et team.  Du kan tænke strategisk og taktisk såvel som kreativt.

Du arbejder sikkert i dag på bureau, er konsulent, eller har et tilsvarende marketingjob og ansvarsområde hos en anden virksomhed. Måske er du ikke Manager i dag, men har kompetencerne og lysten til at udvikle dig. I så fald hører vi også gerne fra dig.

Da det er en internatonal stilling er det vigtigt, at du taler flydende engelsk. Taler du også Dansk er det fint, men ikke et krav.

Ansøgning:

Send en dedikeret ansøgning på dansk, hvor du tydeliggør dine kompetencer til netop denne stilling, samt et kort CV, til SALESHUNTER, som varetager denne rekruttering på vegne af Uniqkey. Mærk din ansøgning med ”Marketing Manager”. Vi tager løbende kandidater ind til samtale. Deadline d. 31/08/21. Opstart hurtigst muligt.