(København)

Til vores klient, som er ledende indenfor kommerciel udvikling og salg af Analyse-løsninger og værktøjer, søger vi salgs- og lederprofil, som kan stå i spidsen for et team af fire dygtige og motiverede medarbejdere. Vi søger en profil, der kan agere spillende træner, og som motiveres af at gå foran og selv drive newbizz salget. Som Head of Sales får du en unik mulighed for at lede og salgsudvikle et team, der i dag leverer beslutningsgrundlag til en lang række forskellige kunder fra store internationale virksomheder til bureauer, konsulenthuse, NGOer og offentlige virksomheder. Du får mulighed for at strukturere, udvikle og eksekvere salgsindsatsen til vores danske kunder ved hjælp af processer, værktøjer og rådgivning. 

Om Userneeds

Userneeds blev stiftet i 2001 og har fra starten været fokuseret på online analyse; først som konsulenthus inden for usability-rådgivning og siden som fokuseret leverandør af online spørgeskemaundersøgelser. Den udvikling førte i 2006 til massive investeringer i udviklingen af Userneeds’ organisation og kompetencer.

Siden da har Userneeds ekspanderet kraftigt med store forbrugerpaneler i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Irland. Størrelsen af panelerne giver Userneeds en unik mulighed for at gennemføre undersøgelser blandt specifikke segmenter i befolkningen. Userneeds er i dag et full service analyse hus med stærke in-house kompetence centre, der dækker den fulde værdikæde (end-to-end) – og er gået fra at være en traditionel dataleverandør til at tilbyde egentlig analyse og avancerede digitale datamodeller/- løsninger – bl.a. med et stærkt afsæt i en digital insights platform. Userneeds har investeret tungt over de seneste år i et digitalt udviklingsmiljø, der sikrer et vedvarende fokus på frembringelse af nye digitale løsninger og konsolidering af den eksisterende produktportefølje.

Userneeds har ambitiøse investorer i ryggen og en stærk bestyrelse – og har således de nødvendige forudsætninger for at udvikle og accelerere forretningen. Bestyrelsen er aktiv og engageret i forretningen, og ledelsesteamet består af både nye og erfarne kræfter. Der er i dag ca. 60 ansatte, hvoraf 4 arbejder på kontorer i udlandet.

Der arbejdes med en vækststrategi – særligt uden for Danmarks grænser, hvor der opleves et stort potentiale, og hvor der bliver investeret i etablering af nye kontorer og partnerskaber. Der arbejdes både med en vertikal og horisontal re-positionering i markedet, hvor Userneeds bevæger sig tættere på slutbrugeren af data og hvor flere typer af indsigter sælges ind. Der investeres i disse år kraftigt i ny teknologier og kompetencer, der skal understøtte Userneeds’ mål om at være et løsningshus med nye innovative datamodeller/-løsninger samt nye digitale løsninger til berigelse af data /frembringelse af indsigter. Det har på den korte bane en vis indflydelse på bundlinjen. Salgskanalerne er flere, og der etableres således partnerskaber med bureauer, sælges direkte til store slutkunder – og der arbejdes med udvikling af partnerkanalstrategier – bla ved licenssalg. Der er tale om løsningssalg, hvor det ikke blot er et produkt, der sælges, men også rådgivning om metodesammensætning (såsom digitale løsninger, plandiskussioner o.a.). 

Sætte retningen for salg og rådgivning til danske kunder

Dine fokusområder bliver flere, idet du udover at lede og udvikle et team også selv deltager aktivt i salget til Userneeds danske kunder. Du er med til at definere strategien og rammesætter ambitionerne, ligesom du får en afgørende rolle for at hele teamet eksekverer vores ambitiøse målsætninger. Du kommer til at sparre og arbejde tæt sammen med vores CCO og Userneeds andre kompetente ’Head of’s’- og landechefer.

Din afdeling består i dag af fire dygtige og højtuddannede medarbejdere, hvor størstedelen har mange års erfaring fra branchen. Det er essentielt, at du formår at motivere og lede teamet, og dermed sikrer, at der bliver leveret ift. målsætningerne for de danske kunder.

Med afsæt i din erfaring kan du støtte og videreudvikle teamets salgskompetencer. Derudover opbygger og driver du i samarbejde med teamet processerne for indgåelse af partnerskaber, aftaler med kunder og fastholdelse / videreudvikling af eksisterende kunder. Du vil aktivt tage del i new business aktiviteter og kundebesøg og være med til at videreudvikle kunde- og partnerporteføljen.

Salgsleder og rollemodel

Vi forestiller os, at du har erfaring med salgsledelse og motiveres af at være en rollemodel for et team, hvor der er forventninger til klare mål, opfølgning og læring. Du bevæger dig let mellem taktiske og operationelle planer, og du kan motivere og inspirere dine omgivelser til at følge dine visioner. Samtidig finder du også motivation i at have en aktiv rolle ift. salg til vores danske kunder. Du er naturligvis salgsorienteret og resultatorienteret og motiveres af at skabe salg og åbne nye kunder.

Din faglighed inkluderer erfaring fra løsningssalg og gerne fra en software, medie, rådgivnings- og/eller konsulentvirksomhed. Det er en fordel hvis du kan kombinere din erfaring med en akademisk uddannelse på bachelor eller kandidatniveau og motiveres af at arbejde i vidensmiljøer.

Ansøg jobbet:

Har du lyst til at arbejde med salg, rådgivning og ledelse, samt udvikling af et team af konsulenter? Har du erfaring med at drive nysalg og ikke bange for at gå forrest? Kan du sælge og formidle tungere komplekst løsningssalg? Så send os gerne en ansøgning via rekrutteringsfirmaet SALESHUNTER, på e-mail cr@saleshunter.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte headhunter Christian Reib på telefon 2084 3366.

Deadline 31. august 2020.

Ansættelse efter aftale.