Til en af Nordens største portale for låne-sammenligninger, søges en en entreprenant pionær, som skal være med til at opbygge et outbound salgsteam.

Er det dig vi leder efter? Læs mere her.

Om Sambla:

Vi er Sambla, den nye generation af låneformidlere. Siden starten har vores filosofi altid været den samme – sammenlign af långiveres tilbud, så alle altid får det bedst mulige banklån, uanset hvem du er og hvad du laver. Fra vores kontorer i København, Stockholm, Lund, Oslo og Helsinki har vi hidtil hjulpet over 390 000 kunder med at sammenligne deres lån. Alle långivere giver forskellige betingelser til forskellige kunder. Med Sambla får du tilbud fra flere forskellige långivere, når du ansøger om forbrugslån eller når du vil samle dine eksisterende lån. Derefter vælger du det bud, der passer bedst til dig. Med en rating på over 4,8 / 5 på Trustpilot ved vi, at kunderne er tilfredse med betingelserne for de lån vi giver.

Vi er et ungt dynamisk team med store ambitioner.  Fra 2023 har vi in-sourcet vores outbound salg og søger derfor en kompetent salgsleder.

Om dig og din baggrund:

  • Du har erfaring fra call center branchen
  • Du har har erfaring med team/salgs-ledelse
  • Du har erfaring med træning og coaching
  • Du har erfaring med drift af et call center
  • Du er stærk til at måle på KPI’er
  • Du er god til at opbygge en kultur
  • Du har en høj energi og et smittende humør
  • Du trives i en ung kultur

Hvad vi tilbyder:

Bliv en del af Nordens største og mest succesfulde virksomhed indenfor lånesammenligning. Du vil i høj grad kunne være med til at præge og ligge grundstenen for hvordan din afdeling skal køre. Du vil være anvarlig for den daglige drift. Hherunder omsætning, rapportering, ansættelser, oplæring, coaching m.v. På sigt vil du blive en del af det Skandinaviske ledelses team. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke og humane arbejdstider, der kan kombineres med familie og fritidsinteresser. Vores åbningstider er man-fredag 9-17.00.

Ansøg jobbet:

Send dit CV til Saleshunter, som forestår rekrutteringen på vegne af Sambla, på email: ss@saleshunter.dk. Deadline 31. december 2022. Opstart efter aftale. Spørgsmål rettes til Sebeastian Spens på telefon: 2255 3504