Vil du være en del af Nordens førende Udviklings/Konsulenthus med speciale i CRM-systemer? Og vil du sælge intelligente, kundetilpassede IT-værktøjer, der hjælper virksomheder med at blive bedre til kundepleje og salg? Vil du samtidig have sjove og fagligt dygtige kollegaer, i et ungt arbejdsmiljø med høj trivselsfaktor? Samt en sund virksomhedskultur, hvor alle hjælper til, og hvor man er fælles om at nå sine mål? Så er svenske Lime Technologies måske et sted for dig.

Om os:

I dag er vi +350 ansatte i Lime, hvoraf tolv af dem sidder på kontoret på Kultorvet i København. I et omfattende introduktions program udbygger vi dine kompetencer og uddanner dig i vores produkter, samt salgspsykologi, salgsprocesser, præsentationsteknik og kundeservice. Du bliver ekspert på, hvordan man effektiviserer virksomheder og gør dem mere profitable og kommer i kontakt med mange forskellige brancher og industrier fra dag ét.

Life @ Lime:
Vores virksomhedskultur betyder alt for os og vi fortæller gerne om den om hvorfor du burde arbejde hos os. I stedet for at skrive det hele her i annoncen har vi samlet en omgang brugbare links til dig:

Vores kontorer — Alle vores kontorer i Norden — Lime (lime-technologies.dk)

#lifeatlime – YouTube

Om jobbet:

Da vi sælger CRM-systemer med tilhørende konsulentydelser, kan du se frem til komplekse salgsprocesser, hvor opgaven både går ud på at finde og overbevise kunden, men også analysere deres behov og definere deres løsning. Af opgaver kan du forvente rig kontakt til landets mellemstore og store virksomheder gennem opsøgende salgsarbejde såsom:

  • Prospektering af nye kundeemner
  • Networking / relationssalg
  • Deltage på konferencer og messer
  • Kundemøder og kundepræsentationer både fysisk og virtuelt
  • Tilbudsskrivning og oplæg
  • Salgsprocesser med fokus på at skabe værdi i kundens arbejdsprocesser
  • Du har dit eget budget, men vi lægger stadig meget vægt på, at du er en team-player med øje for kontorets fælles bedste
  • Vi stiller en firmabil til rådighed i arbejdstiden 

Om dig:

Vi forventer at du har min. 3-5 års erfaring fra løsningssalg indenfor IT-branchen. Gerne fra tilsvarende software/SaaSdigitale- løsninger. Eller fra salg af Konsulentydelser.

Da vi er i en ekspansiv fase i Danmark, er du nødt til at have en stærk personlig drivkraft og ikke mindst engagement, for at komme frem på markedet. Du er målrettet og resultatorienteret, men forstår vigtigheden af at få dit bagland til at arbejde sammen med dig.

Du trives i en ung og stærk kultur-drevet virksomhed, som arbejder struktureret med salg og ofte i støre projekter, som involverer mange parter.

Du har kørekort og er bosiddende i Københavnsområdet. Du skal kunne skrive og tale dansk og engelsk flydende og er hjemmevant i Excel, PowerPoint og CRM. 

Ansøg jobbet: 

Har du spørgsmål, så kontakt gerne Headhunter Sebastian Spens fra SALESHUNTER, som foretager den indledende screening på tlf. 2255 3504. Din ansøgning og CV sendes til ss@saleshunter.dk.

Bemærk, at vi løbende indkalder til samtaler og forbeholder os muligheden for at finde den rette profil inden ansøgningsfristen, men vi venter gerne på den perfekte kandidat.