Bliv en del af et dansk Scale up og væksteventyr og få et karriereboost i en international SaaS virksomhed indenfor IT-security. Uniqkeys løsning til adgangs- og identitetskontrol, samler virksomhedens SAAS-løsninger, sikrer og udfylder automatisk login for brugerne. Bag virksomheden står en seriøs, erfaren ejerkreds, ledelse og bestyrelse med en række prominente navne. Er du vores nye ambitiøse Lead Developer, som kan holde mange bolde i luften? Og motiveres du af at få mulighed for at få en aktieandel i firmaet? 

Om virksomheden

Uniqkey er en innovativ dansk it-virksomhed, og Scale up, der er i gang med at revolutionere it-sikkerheds markedet. Uniqkey er af Deloitte kåret, som Cyber Security Entrepreneurs og er på en mission for at hjælpe virksomheder over hele verden med, at beskytte alle deres SAAS-løsninger. Bag virksomheden står en seriøs, erfaren ejerkreds, ledelse og bestyrelse med en række prominente navne. Uniqkeys løsning til adgangs- og identitetskontrol, samler virksomhedens SAAS-løsninger, sikrer og udfylder automatisk login for brugerne. Derved beskyttes virksomhederne mod hele 80% af alle succesfulde hackerangreb i dag. Derudover slipper medarbejderne for at huske lange og komplekse adgangskoder til de løsninger de anvender. Markedet er uhørt stort, da SAAS-løsninger vokser kraftigt, derfor vil behovet for vores løsning kun blive ved med at stige. Med Uniqkey får du et dansk funderet og seriøst modspil til de internationale løsninger. Vi har kunder som f.eks. Forsvaret og en række store private virksomheder. Vores danske team holder til i Herlev.

Om jobbet:

Vi søger en Lead developer til vores nuværende team, som kan skabe overblik over vores

platforme og assistere vores udviklingsteams og samtidig være frontløber på vores udviklings- team og de projekter vi køre i samarbejde med vores kunder. Som Lead developer vil du få ansvar for vores udviklingsteams i Danmark, Kiev og Minsk og stå for projektstyring i Github/ Zenhub og videreudvikle vores nuværende teams afvores roadmap, så de kan følge med vores vækst. Du kommer til at arbejde på tværs af vores platforme (mobil, desktop, browser extension, web app) og vores backend herunder vores API og bliver en vigtig spiller i vores team og vil blandt andet komme til arbejde med:

 • Code review
 • Projektstyring af udviklingsteams, sprints og roadmap
 • Udvikling af nye features
 • Arkitektonisk sparring med vores udviklere
 • Fejlsøgning / Stabilitet

Vi anvender en række forskellige sprog på vores platforme, samt en lang række værktøjer til at gøre vores hverdag nemmere og mere agile. Vores code stack består blandt andet af; React Native, React, AngularJS, PHP/Laravel og vi arbejder herudover med med AWS, Docker, Kubernetes og Github/Zenhub.

Hvad kan vi tilbyde dig:

Vi er en erfaren og åben virksomhed med et stort kontormiljø med dygtige senior profiler hvor alle bliver hørt og der er plads til alle. Du får indflydelse på den arkitektoniske udvikling i vores roadmap og indflydelse på det slutprodukt vores kunder ender med. Du får mulighed for at arbejde med kryptering, sikkerhed og med nogle af landets største virksomheder og organisationer. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, frokostordning og en lukrativ mulighed for en aktieandel i virksomheden.

Om dig. Faglige og personlige kvalifikationer:

 • Erfaring med at arbejde med større udviklingsprojekter
 • Udvidet erfaring med JS, ReactJS, React Native Angular og PHP
 • Kendskab til AwS, Docker, Kubernetes og diverse devops tools
 • Erfaring med at udvikle og implementere API’er
 • Flydende engelsk både mundtligt og skriftligt
 • Erfaringer som vil være et stort plus:
 • Erfaring med projektledelse
 • Erfaring med at lede et team
 • Erfaring med at arbejde med sikkerhed og kryptering
 • Erfaring med at automatiseret test miljøer
 • Du er teamplayer og kan indgå i et tæt samarbejde med kolleger og ledelse
 • Du trives i en startup kultur hvor der er kort fra ide til handling og hvor tingene går stærkt

Ansøgning:

Send en dedikeret ansøgning på dansk, hvor du tydeliggør dine kompetencer til netop denne stilling, samt et kort CV, til SALESHUNTER, som varetager denne rekruttering på vegne af Uniqkey. Mærk din ansøgning med ”Uniqkey Lead Developer”. Vi tager løbende kandidater ind til samtale. Opstart hurtigst muligt. Deadline d. 25/11/20.