VI ER SPECIALISTER I
REKRUTTERING AF SALGSFOLK
KONTAKT OS LEDIGE JOBS

TIL VIRKSOMHEDEN​

​HEADHUNTING – DE SUCCESFULDE KANDIDATER SØGER IKKE SELV!

LØSNINGER

Vi kan tilbyde 5 forskellige løsninger, som kan tilkøbes efter behov:

  • Headhunting
  • Insourcing af administrations/screening-processen
  • Rekruttering incl. coaching og salgstrænings forløb 
  • Relocation til UK og Malta-baserede virksomheder
  • Genplacering, Outplacement

Vi skræddersyr en løsning som er nøje afstemt med netop Jeres behov. Vi arbejder hurtigt og effektivt, med basis i stor rutine og en afprøvet proces, med en hitrate på 95%.

SÆT TURBO PÅ DIN REKRUTTERING!

Vi ser Headhunting som et værdifuldt supplement til en rekrutterings proces,  da det giver et bredere og ofte mere kvalificeret ansøgerfelt. Med vores Headhunting-løsning, få du sat yderligere turbo på din rekruttering og opnår en større brede og faglig tyngde i dit kandidat felt, da du kommer i kontakt med de ikke aktivt jobsøgende kandidater. De mest succesfulde kandidater – er ofte ikke aktivt jobsøgende, men skal motiveres til at søge jobbet.

Herudover er Headhunting effektivt i forhold til at få besat specialist stillinger indenfor smalle brancher, eller tungere lederprofiler, da udbuddet af den type kandidater ofte er mindre end efterspørgslen.

SOCIALE MEDIER ER FREMTIDENS REKRUTTERINGSVÆRKTØJ!

Vi tror på at fremtidens rekrutteringsværktøj er de sociale online baserede medier. SALESHUNTER har derfor en massiv tilstedeværelse på Facebook, Twitter og Linkedin.

UNDGÅ DYRE FEJLANSÆTTELSER

En fejlbeslutning har store økonomiske konsekvenser for dig og din virksomhed. Den forkerte kandidat betyder ikke bare tab af løn i ansættelses- samt opsigelsesperioden, men også i høj grad tabte indtjeningsmuligheder, prestigetab samt et dårligt image hos såvel kundekontakter som medarbejdere.

SALESHUNTER’s erfaring og metoder sikrer højst mulig træfsikkerhed, når kandidater skal udvælges og er udviklet til at sikre, at valget bliver rigtigt for både virksomhed og kandidat.

VI HAR +15 ÅRS ERFARING OG ARBEJDER SAMMEN MED DE STØRSTE

​Teamet bag Saleshunter har over 15 års erfaring og stået bag over 2.000 ansættelser. Saleshunter har udført opgaver for en lang række danske og udenlandske virksomheder. Heriblandt en del store stærke brands, som er yderst kririske med deres valg af samarbejdspartner. Se mere under “Referencer”.

RESULTATORIENTERET AFREGNINGSMODEL

SALESHUNTER arbejder med en resultatorienteret afregningsmodel. Du betaler kun et mindre opstartsfee, som dækker Saleshunters eksterne udgifter. Restbeløbet falder først når kandidaten er fundet og der er indgået en kontrakt. Du betaler altså kun den fulde pris, hvis vi kan finde den rigtige kandidat.

LAD SALESHUNTER HJÆLPE DIG MED DIN NÆSTE REKRUTTERING. KONTAKT OS NU!

Ring og få et uforpligtende tilbud på (+45) 20 84 33 66