(København)

Bliv en del af et dansk Scale up og væksteventyr, og få et karriereboost i en international SaaS virksomhed, indenfor IT-security. Uniqkeys løsning til adgangs- og identitetskontrol, samler virksomhedens SAAS-løsninger, sikrer og udfylder automatisk login for brugerne. Bag virksomheden står en seriøs, erfaren ejerkreds, ledelse og bestyrelse med en række prominente navne.
Er du vores nye Evangelist som kan opbygge vores Partnernetværk i Danmark og på sigt i resten af verden?, så læs mere her og lad os høre fra dig!

 Om virksomheden:

Uniqkey er en innovativ dansk it-virksomhed, og Scale up, der er i gang med at revolutionere it-sikkerheds markedet. Uniqkey er af Deloitte kåret, som Cyber Security Entrepreneurs og er på en mission for at hjælpe virksomheder over hele verden med, at beskytte alle deres SAAS-løsninger. Bag virksomheden står en seriøs, erfaren ejerkreds, ledelse og bestyrelse med en række prominente navne. Uniqkeys løsning til adgangs- og identitetskontrol, samler virksomhedens SAAS-løsninger, sikrer og udfylder automatisk login for brugerne. Derved beskyttes virksomhederne mod hele 80% af alle succesfulde hackerangreb i dag. Derudover slipper medarbejderne for at huske lange og komplekse adgangskoder til de løsninger de anvender. Markedet er uhørt stort, da SAAS-løsninger vokser kraftigt, derfor vil behovet for vores løsning kun blive ved med at stige. Med Uniqkey får du et dansk funderet og seriøst modspil til de internationale løsninger.  Vores danske team holder til i Herlev tæt på S-togsstationen og med gratis parkering. Qua de store vækstmål, vil der på kortere sigt være gode muligheder for større ansvar i form af teamledelse, opstart af nye lande m.v.

Om jobbet:

Du fungerer som evangelist og får til opgave, at udbrede kendskabet og brugen af vores nye revolutionerende SAAS-løsning til udvalgte forhandlere i Danmark og på sigt i resten af verden . Du vil blive understøttet af lang en række marketingtiltag og vil få frie rammer.

Ansvarsområder:

 • Etablering og pleje af stærke relationer med udvalgte partnere
 • Gennemføring af demoer, online og personligt, af Uniqkeys løsning sammen med Partnerne.
 • Pris forhandlinger.
 • Styring af pipeline og forecast.

Personlige kvalifikationer:

 • Du er resultatorienteret
 • Du er som person kontaktskabende og udadvendt
 • Du kan fungere som evangelist for Uniqkey.
 • Du er kommercielt tænkende og kan se muligheder
 • Du har erfaring med Partner Management
 • Du har erfaring med tungere og mere teknisk løsningssalg
 • Du er teamplayer og kan indgå i et tæt samarbejde med kolleger, partnere og kunder

Faglige kvalifikationer:

Du har 5-10 års salgserfaring og arbejder i dag med løsningssalg indenfor Web/Software/IT-branchen. Gerne IT-security. Du har stor erfaring med opsøgende B2B salg og har tidl. bevist, at du kan opbygge markeder og skabe resultater via partnere og forhandlere. Du skriver og taler flydende dansk og engelsk på business niveau.

Ansøgning:

Send en dedikeret ansøgning på dansk, hvor du tydeliggør dine kompetencer til netop denne stilling, samt et kort CV, til SALESHUNTER, som varetager denne rekruttering på vegne af Uniqkey. Mærk din ansøgning med ”PDM, Uniqkey”. Vi tager løbende kandidater ind til samtale. Deadline d. 30/11/21. Opstart hurtigst muligt.