(KØBENHAVN)

Er du sælgeren, der skal være med til at drive salget i gazelle-virksomheden Vicuras? Vores klient søger lige nu en dedikeret sælger, der med ansvaret for størstedelen af salget, skal bistå Vicuras i den fortsatte vækst. Dokumenteret erfaring med B2B løsnings salg er nødvendigt.

OM STILLINGEN

Til den nyoprettede stilling, vil du som sælger i Vicuras få et stort og selvstændigt ansvar for at sikre, at Vicuras fortsætter sin høje vækst og kundetilgang. Du vil med reference til- og i tæt samarbejde med den administrerende direktør blive ansvarlig for salg til private- og offentlige danske virksomheder.

Du vil stå for at etablere nye kundeforhold til Vicuras, herunder med fokus på top 300 virksomhederne i Danmark. Salget sker til virksomheder i hele Danmark, hvorfor du skal forvente at opsøge kunder i Jylland og på Fyn flere dage om måneden (forventeligt 4-6 dage).
Vi foretrækker dog at du er bosiddende i Storkøbenhavn og kan bidrage til salgsmiljøet på kontoret i Holmbladsgade.

Du vil modtage en grundig træning i Vicuras’ ydelser, og allerede fra første dag overtage ansvaret for en lang række leads, som skal bearbejdes. Når du har gennemført et salg og etableret et nyt kundeforhold, vil du skulle overdrage kunden til kundeteamet, som håndterer den videre implementering.

HVEM ER DU?

Vi søger en ny kollega som, med Vicuras ydelser, ønsker at være med til at gøre en forskel hos danske arbejdspladser. Du har et højt drive og motiveres af, at skabe holdbare og langsigtede resultater.

Du formår at arbejde selvstændigt, og du forstår at sætte dig ind i kundens behov ligesom du altid har en ydmyg tilgang til kunden og dit ansvar som helhed.

Du er en tillidsvækkende sælger, som værdsætter en god relation under salgsmøder og forhandling og du møder altid potentielle kunder med en venlig og ydmyg attitude.

Du formår at se fremad og sætte dig ind i Vicuras, hvor du med høj proaktivitet og i samarbejde med vores marketing-team og administrerende direktør, formår at drive Vicuras salg frem.

Du er vant til at arbejde med CRM-systemer, og du er fortrolig med Microsoft Office ligesom du har nemt ved at sætte dig ind i nye softwareprogrammer og styresystemer. Erfaring med Microsoft Dynamic er en klar fordel.

Dit uddannelsesniveau er ikke afgørende, men du skal kunne dokumentere en solid erfaring med løsningssalg til B2B segmentet. Stillingen ønskes besat af en kandidat der i høj grad er proaktiv og selvkørende, og som tager det nødvendige ansvar for at sikre, at Vicuras indenfor de næste 5 år er markedsledende indenfor segmentet.

Du er bosiddende i Københavnsområdet og har kørekort. Egen bil er en fordel, men ellers kan firmabil forhandles. 

DU TILBYDES

Du bliver en del af et energisk og uformelt team. Vi holder til i nye lokaler på Holmbladsgade på Amager, og kontoret består af tolv dygtige medarbejdere i tæt og tillidsfuldt samarbejde, hvor der sættes pris på at arbejde og vækste som et team med respekt for hinanden og Vicuras’ værdier

Du tilbydes en stilling, hvor du med reference til- og i tæt samarbejde med den administrerende direktør, i høj grad får mulighed for at påvirke og drive Vicuras ind i den næste fase.

Lønpakke vil være efter kvalifikationer, og provisionsbetaling vil udgøre en væsentlig del af lønpakken. Kantineordning, sundhedsforsikring og en række supplerende goder indgår i lønpakken. Biltilskud/Firmabil ordning efter aftale.

OM VICURAS

Vicuras vil være det foretrukne valg som leverandør af sundheds-/behandlingsordninger i Danmark. En strategisk målsætning, som tager afsæt i en klar vision om, at de vil være de bedste til at fremme sundheden på de danske arbejdspladser.

Vicuras betyder pleje og omsorg for livet. Og det er netop hvad de tilbyder deres kunder og disses medarbejdere. Med behandlingsordninger til alle typer virksomheder i hele Danmark, arbejder de hver dag på at være en aktiv bidragsyder til et markant forbedret arbejdsmiljø ude på arbejdspladserne.

Vicuras er i stor vækst, og har på nuværende tidspunkt knapt 120 kunder samt 100 sundhedsfremmende behandlere. Et antal som forventeligt vil stige minimum to-tredobbelt i de kommende år.

LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?

Så send hurtigst muligt din ansøgning med CV samt alle relevante bilag til ss@saleshunter.dk. Vi afholder løbende samtaler. Du er velkommen til at kontakte headhunter, Sebastian Spens, på telefon: 22553504 eller på mail: ss@saleshunter.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.