BESAT!

We Are Era hjælper flere af Nordens – og Europas – førende annoncører med at maksimere deres synlighed og resultater. Vi forbinder annoncører med Nordens største kreatører gennem Influencer Marketing-kampagner på alle sociale medieplatforme, annoncering, rækkevidde på YouTube samt produktioner til både lange og korte formater.

Vi arbejder helhjertet for vores YouTubere, influencers, kunstnere og kunder. Alle inden for områder som salg, projektledelse, produktion, musikrettigheder, talent management og kommunikation. Det giver os endnu mere kraft til at kunne forme den tidsånd, vi lever i – sammen.  Vi leder nu efter en Sales Manager til at blive en del af vores nordiske team – og vi håber, at du har lyst til at være med på rejsen!

Har du drivet og passionen til at udvikle og drive et mindre salgsteam? Kan du skabe positive forandringer, vækst og på samme tid sikre team spirit? Trives du i vækstmuligheder og udfordringer, som kræver både personlige og faglige kvaliteter og erfaring? Så er rollen som Sales Manager hos We Are Era måske noget for dig!

Jobbet

Som Sales Manager hos We Are Era driver du salg af spændende og strategiske tilbud indenfor Influencer Marketing. Det er tilbud, der har et højt innovativt niveau og konstant vokser i efterspørgslen. Du får mulighed for at lede og udvikle et salgsteam til at nå deres maksimale potentiale og sikre at i sammen når omsætningsmålet.

We Are Era er en virksomhed der tilbyder udvikling både fagligt og personligt. En arbejdsplads med mulighed for at være med til at udforme den strategiske plan for We Are Eras fortsatte vækst.

Du vil være en del af We Are Eras Sales Taskforce og refererer til Head of Operations, Danmark. Stillingen som Sales Manager er en fast stilling og en 100 % fuldtidsstilling med start snarest muligt. Du kommer til at arbejde på vores kontor på Kompagnistræde 14D, 1208 København K.

Tidligere hed vi Divimove og United Screens. Siden 2018 har We Are Era været et helejet datterselskab af tyske RTL og Bertelsmann Group. We Are Eras mål er at drive den nye æra af kreatører, reach, content og produktion på tolv europæiske markeder med 250 ansatte, fordelt på otte lokale kontorer i Amsterdam, Berlin, Köln, København, Paris, Madrid, Milano og Stockholm. Læs mere på https://www.weareera.com/dk/home

Vi forventer at

  • Du i rollen som Sales Manager arbejder for at være markedsleder i branchen og har ansvaret for, at du og det danske salgsteam leverer mod omsætningsbudgettet.
  • Du kan skabe og udvikle en salgsstrategi, proces(er) og rutine(er) for vækst. Både hvad angår kvalitative og kvantitative mål.
  • Du driver vores forretning og vores tilbud fremad, kan lide at præsentere og brænder for at drive forretning.
  • Du mestrer ansvaret for både indtægts- og eget budget samt klient portefølje.
  • Du guider og støtter salgsteamet gennem tilstedeværelse, struktur, højt engagement og opfølgning.
  • Du har personaleansvar over et salgsteam, som du coacher og driver, så I sammen når opstillede mål.
  • Du har erfaring og lysten til at arbejde på tværs af hele organisationen for at optimere salgsprocesser.
  • Du ansvarligt sikrer kompetencer både internt og eksternt.
  • Du sikrer, at We Are Era har en meget høj kundetilfredshed, og at vores kunder altid får den bedste service.

Profilen

For at lykkedes i rollen som Sales manager er du en stærk leder med masser af personlig og faglig ballast. Du har forventeligt erfaring fra en tilsvarende lederrolle, eller har ambitioner om at få en lederrolle og føler du har potentialet. Det er et krav at du har erfaring med Digital annoncering og gerne Influencer Marketing.

Du har arbejdet i branchen i mindst 3-5 år og er vant til at arbejde i virksomheder med en stærk salgskultur. Du har et stort og etableret netværk i branchen og har et godt omdømme takket være dine gode relationer og tidligere resultater.

Key characteristics

Vi søger dig, der er en naturlig leder.

Dig der har evnen til at opbygge holdånd sammen med dit team og skabe de bedste forudsætninger for vækst.
Dig der elsker at coache sælgere og er vant til at opbygge en salgskultur i en virksomhed.
Dig der brænder for at skabe en profitabel forretning.
Dig med flair for at præsentere og pitche.
Dig med interesse for Online Video/Influencer Marketing/Sociale Medier.
Dig der brænder for tal

En person der kan lide at arbejde fokuseret mod målet. Uanset om det er budgetmål eller personlige mål for dig og dit team.


Hvis du ønsker at være en vigtig del af vores vækstrejse – så send gerne din ansøgning og CV pr. e-mail allerede i dag! Vi vurderer ansøgningerne, som de kommer ind. Til denne stilling samarbejder vi med rekrutteringsfirmaet SALESHUNTER, som vil forestå den indledende screening.  Send din e-mail til cr@saleshunter.dk.  Vi glæder os til at høre fra dig