Motiveres du af branchens bedste lønpakke, at være en del af en international Tech-virksomhed og benefits som: Rejser, gratis fitness og et personligt uddannelses budget? Så er Parkman måske din næste arbejdsplads.

Om Jobbet:

I takt med vores forretning hos Parkman vokser, søger vi en energisk og salgsinteresseret person som lever og ånder for salg og kundearbejdet. Du får stor læring og har mulighed for, at videreudvikle dine evner indenfor B2B-salg. Jobbet består af nykunde erhvervelse, hvor du sælger til topledelsen i store og små virksomheder. Du vil arbejde med et mix af booket møder, som vores mødebooker team vil lave til dig og de møder som du selv booker. Alt salg sker per telefon. Du kontakter B2B virksomheder og tilbyder dem den bedste parkeringsløsning på markedet. Sammen vil vi lykkes, og du får den bedst mulige introduktion til opgaven og løbende træning i salg og interpersonel interaktion.

Du vil blive en del af et velfungerende dynamisk team med en masse energi. Her foretages der løbende sparring på tværs af hele salgsteamet, så ingen føler de står alene. Det danske salgsteam er i vækst og du bliver en vigtig spiller i opbygningen af salget på det danske marked. Du vil modtage en god grundløn, samt bonus baseret på dine resultater.

Success på jobbet kræver en positiv og målrettet indstilling, dette vægtes højere end erfaring med salg og kundeforhandlinger. Vi søger en hunter med et stort H, som ikke er bange for, at ringe ud til kunderne. Virksomheden er ikke bureaukratisk anlagt og har en jævn organisationsstruktur. Der er derfor ikke langt mellem leder og medarbejder. Dine meninger bliver hørt og taget seriøst.

Om Parkman IO og ParkMan i Danmark:

ParkMan er en finsk it-virksomhed beliggende i Helsinki og med lokalt kontor i Vanløse ved København. Vi tilbyder en letanvendelig parkeringsapp til forbrugere og virksomheder. Vores app er elsket af dens brugere, og vi har 4,5+ stjerner på de fleste markeder. Vi er et team på 35 personer, og har store ambitioner for det skandinaviske marked. Parkman hjælper virksomheder med, at styre parkerings omkostningerne og sikre, at medarbejderne nemt og hurtigt kan parkere. Kundeoplevelsen er alt for os, og vores mål er, at tilbyde den bedste kundeoplevelse i branchen.

Vi tilbyder dig:

● Grundløn på 30.000 DKK + provision

● En afslappet arbejdsatmosfære

● Mulighed for delvist hjemmearbejde

● Dejlige kolleger, der støtter dig med løbende sparring

● Karriereudviklingsmuligheder

● Du har mulighed for, at blive en nøglespiller

● Løbende teambuilding events både i Danmark, samt vores hovedkontor i Helsinki

● Gratis fitness medlemsskab

● Uddannelses budget

Kvalifikationer:

● Erfaring med opsøgende telesalg B2B er en fordel

● Du har en ubøjelig attitude – Giv aldrig op!

● Du har gode kommunikationsevner og kommer godt ud af det med mennesker

● Du er social og udadvendt

● Du ved, hvordan du arbejder selvstændigt

● Du er ikke bange for at tage telefonen

Ansøg jobbet:

Hvis dette har vækket din interesse, så send venligst dit CV og ansøgning så hurtigt som muligt til SALESHUNTER, som varetager denne opgave for Parkman. Send din ansøgning til ss@saleshunter.dk.

Deadline 1. juni.