(København)

 

Vores klient er en mindre, men entreprenant international handelsvirksomhed, som beskæftiger sig indenfor handel med Ædelmetaller og Investeringsprodukter. Virksomheden er førende indenfor branchen og består af såvel en e-handelsplatform, som fysiske butikker. Virksomheden har været igennem en spændende udvikling og har nu brug for en entreprenant, hands-on profil. En person, som er salgsdrevet og E-commerce-ekspert –  og som kan føre virksomheden til det næste niveau.

Om jobbet og virksomheden:

Virksomheden er beliggende på Østerbro og har aktiviteter Worldwide. Forretningen er velkonsolideret med en stærk ejerkreds og et godt stabilt renommé på de markeder hvor de er repræsenteret. Med reference til ejeren, får du til opgave at udarbejde den kommende vækststrategi, som skal sikre kraftig vækst af såvel kerne-forretningen som nye tiltag. Din primære opgave bliver at vækste salget betydeligt, øge den digitale tilstedeværelse, sikre en velfungerende og optimeret organisation, samt et rentabelt forretningsgrundlag.

Vi tilbyder:

En attraktiv mulighed i en virksomhed der er præget af en flad struktur og store vækstmuligheder. Et spændende produkt og en udfordrende branche. Et seriøst og professionelt miljø med en uformel omgangstone, hvor alle arbejder mod et fælles mål og løser opgaverne i et samarbejde. Frie og selvstændige arbejdsforhold. En attraktiv lønpakke afstemt med vores krav.

Om dig:

Som Salgs-og Marketingsdirektør er du kendt for at gå forrest, og for at være nærværende. Du er tydelig i din kommunikation, evner at motivere og balancere mellem tillid og kontrol. Du forstår at resultater skabes gennem menneske og er udpræget ”People person”. Som leder er du involverende, delegerende, dialog-søgende. Du er analytisk stærk og arbejder med et stort overblik. Du er visionær i din tankegang og har blik for virksomhedens- og organisationens udvikling. Du er herudover drevet af salg og er mål- og resultatorienteret. Du mestrer balancen mellem tiltag og udvikling, samtidig med at det daglige fokus opretholdes. Du tænker desuden innovativt og har fingeren på pulsen i forhold til Detail-branchen udvikling, herunder digitale salgskanaler og digitaliseringsprocesser. Du trives i en mindre og ejerdrevet forretning, hvor der er kort fra tanke til handling og hvor du får et et stort personligt råderum og ansvar. Det er endvidere meget vigtigt, at du også kan arbejde operationelt og give en hånd med i butikkerne, og med det daglige marketing arbejde.

Du har sikkert en kommerciel uddannelse med dig og taler udover dansk, et flydende engelsk på forretnings niveau. Herudover er det vigtigt at du:  

  • Du har erfaring som adm. direktør, salgsdirektør, salgschef, Marketingsdirektør, Marketingschef  eller lign.
  • Du har erfaring med drift og udvikling af en E-commerce platform
  • Du har erfaring med B2C salg af high end produkter, investeringsprodukter, bankprodukter. Eller lign.
  • Du har stor erfaring med og indsigt i Digital Markedsføring og optimeringsværktøjer.

Ansøgning:

Send en kort ansøgning og et CV via rekrutteringsfirmaet SALESHUNTER, på: mail: cr@saleshunter.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Headhunter Christian Reib på telefon 2084 3366. Deadline 31. januar. Ansættelse efter aftale.