(BESAT!)

Trives du i et varieret job, som indeholder både kundeservice, opsøgende salg og marketingopgaver? Trives du med et stort ansvar og i et job, som kan udvikle sig til mere? Så er du måske den rette person til jobbet hos Karlsvognen, der er en af Danmarks ledende udlejningsfirmaer indenfor Letvogne (skurvogne).

 Om jobbet:

Du vil indgå i et mindre, men stærkt team, hvor personligt drive og evnen til at samarbejde på tværs, er dét der kendetegner hverdagen. Dit job vil være meget afvekslende og ikke to dage vil være ens. Du vil skulle fordel din tid og kompetencer på en række af opgaver. Dine ansvarsområder vil være:

  • Ansvar for udlejning af skurvogne
  • Ansvar for at videreudbygge kundeplatformen, herunder opsøgende salg til nye kunder
  • Ansvar for markedersføring, herunder website, Google, Sociale medier, Messer
  • Delvis ansvar for kundeservice og indgående opkald
  • Forretningsudvikling i samarbejde med Ejer

Om dig:

Vi er på udkig efter lidt af en ”blæksprutte”, som motiveres af en travl hverdag og mange bolde i luften. En person der evner at kunne arbejde med såvel kundeservice, opsøgende salg, som den bagvedliggende markedsføring. Fordelingen på de tre ansvarsområder vil være ca. 40-40-20%.

Du har sikkert en baggrund fra udlejningsbranchen eller Byggebranchen, men dette er ikke et krav. Vi er åbne for andre brancher. Du har erfaring med opsøgende B2B salg og forstå værdien af at skabe langsigtede kunderelationer og en høj grad af service. Desuden er du kreativ og iderig, og har en stor interesse, og gerne erfaring med Marketing. Ideelt set, har du tidligere arbejdet med Google SEO & SEM, men du behøver ikke være ekspert. Du har sikkert også øje for forretnings- og konceptudvikling og ønsker at være med til at præge fremtiden hos virksomheden. Du er naturligvis resultatorienteret og har en god energi og evner samtidig at samarbejde og med et team og give plads til andre. Du er ikke bange for at tage fat og bliver ikke slået ud af et ”nej” – tværtimod ser du muligheder fremfor begrænsninger. Som menneske er du positiv og udadvendt.

Om Karlsvognen:

Karlsvognen A/S har kontor i Gadstrup, lidt syd for Roskilde. Tæt på Togstation og offentlige transportmuligheder. Karlsvognen A/S er en familieejet virksomhed, som siden opstarten i 2001 har været specialist i udlejning af forskellige typer af Letvogne (skurvogne).

Hos Karlsvognen får du spændende opgaver og stort ansvar i en hverdag fyldt med fleksibilitet og frihed. Vi har en uformel og professionel virksomhedskultur, hvor vi er ligetil og udvikler hinanden – og så er der plads til masser at humor. Samtidig tør og motiveres vi af at prøve nye ting, lære og ikke mindst lytte til hinanden.

Virksomheden tilbyder en attraktiv løn baseret på jobbets udfordringer og din erfaring.

Ansøg jobbet:

Lyder dette som noget for dig, så søg stillingen med det samme hos rekrutterings-firmaet SALESHUNTER, som vi samarbejder med til denne stilling på ss@saleshunter.dk. Vi glæder ods til at høre fra dig. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at ringe til Headhunter Sebastian Spens på telefon 22553504 eller Christian Reib på 20843366. Deadline 31/8-2022.

Bemærk: At stillingen skal varetages fra kontoret i Gadstrup. Arbejdstider 37 timer mandag-fredag i tidsrummet 07-16.00 (flextid). Opstart efter aftale.