(KØBENHAVN)

Erfaren salgs-og ledelsesprofil søges til mindre, men ambitiøst Mediesalgshus i København. Har du erfaring med ledelse og salg af medier? Er du drevet af resultater og trives med at gå forrest? Så lad os høre fra dig! 

Profil

Vi søger en spillende træner og en profil der kan gå foran og vise vejen, ved såvel det gode eksempel, som ved hjælp af coaching og salgstræning. Du er først og fremmest en knald dygtig sælger og har leveret topresultater i din karriere. Du elsker at sælge, kan dine salgs metodikker og modeller, og er 100 meter mester i at coache andre. Du er en people- manager, men kan også arbejde med KPI’er. Du forstår værdien af positiv motivation og evner at opbygge en sund salgskultur, som leverer resultater. Du er en stort konkurrence menneske og naturligvis resultatorienteret, men ved erfaringsmæssigt, at resultater skabes igennem mennesker. Du trives i et uhøjtideligt miljø hvor tonen og humoren er direkte og til tider hård, men også kærlig.

Det er et absolut krav at du har erfaring fra Mediebranche og med salg af reklamemedier.

Du har kørekort og er bosiddende i Storkøbenhavn.

Ansvarsområder

Du vil få det daglige ansvar for et salgsteam på 6 mand og vil referere til den administrerende direktør.

Om virksomheden

Mindre, men ambitiøst mediesalgshus, som varetager salget af såvel egne som andres medier. Er i kraftig vækst og blev sidse år udnævnt til Børsen Gazelle virksomhed. Navnet vil blive frigivet lidt længere fremme i processen.

Hvad tilbyder virksomheden

En mulighed for at være med til at skabe en succes og videreudvikle forretningen. Stor frihed under ansvar. En række spændende medier. En sjov og spændende arbejdsplads i attraktive lokaler centralt i København. En attraktiv lønpakke baseret på dine resultater. Sammensætning 50/50 fast/bonus.

Ansøg jobbet

Send dit CV og en kort præsentation til headhunter Christian Reib fra Saleshunter, som varetager denne rekruttering på e-mail: cr@saleshunter.dk. Eller ring og få en snak på telefon 2084 3366.