Trives du med en høj grad af selvstændighed og fleksible arbejdstider? Kan du lide at arbejde med salg til institutioner og skoler? Og har du erfaring med opsøgende salg? Så kunne dette job måske være interessant for dig. Vores klient tilbyder en spændende stilling i et attraktivt distrikt, hvor du vil få ansvaret for salg af Skolefoto-opgaver.

Om dig.

Du er en garvet salgsprofil med stor salgserfaring indenfor B2B, og gerne erfaring med salg til institutioner. Alternativt har du erfaring fra salg indenfor f.eks. kontorforsyning, alarm, rengøring, møbler eller måske FMCG. Herudover er du kendeegnet ved at være:

  • udadvendt og fantastisk til at etablere kunderelationer
  • energisk og ambitiøs
  • motiveret af at drive dit eget distrikt og skabe din egen forretning i forretningen
  • drevet af at skabe resultater og har bevist det i tidligere jobs
  • voksen og selvstændig profil, som er vant til at arbejde effektivt og strategisk
  • vedholdende og tålmodig og indstillet på en til tider lang salgsproces
  • bosiddende i Storkøbenhavn og have kørekort

Om Jobbet

Du vil overtage ansvaret for hele Sjælland og din opgave bliver, at besøge skoler og institutioner og sælge dem en løsning fra Modul foto. Du planligger selv din dag og dine møder. Der er fleksible arbejdstider og mulighed for at arbejde ud fra dit eget hjemmekontor.
Din dag vil bestå af mange kundebesøg og opfølgning på disse. Du vil gennemgå en grundig oplæring og vil herefter kunne trække på et servicemindet bagland og stab af fotografer med 20 års erfaring fra branchen. Modul Foto tilbyder en Lønpakken, bestående af en fornuftig grundløn, og et attraktivt garantiprovision +pension. Hertil firmabil eller tilskud til egen bil.

Om virksomheden

Modul Foto er Danmarks førende udbyder af ”Skolefoto”. Altså potrætfoto’s til skoler og børnehaver og intuitioner. Deres dygtige fotografer og har i mere end 20 år taget millioner af fotos og gjort utallige børn og forældre og bedsteforældre glade. Firmaet består af 60 medarbejdere og har til huse på Frederiksberg. Firmaet er ejer-drevet, ligger vægt på høj kvalitet og tilbyder en hyggelig og humoristisk kultur, samt en ærlig og ligefrem ledelse.

Søg jobbet

Send en kort ansøgning + CV til rekrutteringsfirmaet Saleshunter, som står for rekrutterings- processen – mærket ”Skolefoto” på mail: job@Saleshunter.dk. Deadline 31/8 2018.