Salgskonsulent til spiritusbranchen søges

Vores klient Sprit & Co ekspanderer, og søger en ny sælger i Købehavn til On Trade- (Cafe/Restaurant) segmentet. Efter mere en 10 år med en stærkt stigende vækstkurve og mange spændende nye internationale produkter i porteføljen, søges nu yderligere en sælger til vores brede portefølje bestående af bla. Diplomático rom og Geranium gin. Har du erfaring med salg til restaurationsbranchen og har evt. allerede viden og interesse indenfor spiritus? Kan du sælge? Og knokler du for at nå dine mål? Så lad os høre fra dig!

Om Sprit & Co:

Gennem mere end 10 år har vi forsynet barer, cafeer, restauranter og forhandlere i hele landet med spiritus, sirupper, juice, glas m.v. Vi lagerfører selvfølgelig alle etablerede brands, men vi følger også ivrigt med i de tendenser, der rører sig i ind- og udland. På den måde har vi fx introduceret danskerne for Diplomático rom og Geranium gin – og siden konsolideret dem til det, de er i dag. Læs mere om vores mange brands på http://www.sprit-co.dk. Vi fokuserer på langvarig værdiskabelse og kunderelationer frem for salgspris, som eneste konkurrenceparameter. Vi har et smagerum og kontor samt lager på Frederiksberg. Du bliver en del af et ungt team med høj faglighed, og en flad organisation, hvor du har stor mulighed for at påvirke din hverdag/produkter/ kampagner m.v.

Om jobbet:

Med reference til Salgschefen får du ansvaret for drive hele salgsprocessen af markedets bedste spiritusudvalg, samt tilbehør, til en række udvalgte Cafe- og restaurationskunder i Københavnsområdet. Jobbet er en proaktiv rolle med fokus på at åbne døren til nye kunder. Du bestemmer selv til dels dine arbejdstider og der er en stor frihed under ansvar i jobbet. Du vil gennemgå en grundig oplæring og løbende træning i produkterne. Herudover forventes det, at du er frisk på selv at læse op på emnerne, og følge med i trends og udviklingen i branchen. Endvidere vil du blive inviteret med på rejser til producenterne i udlandet, smagninger m.v.

Din profil:

Du kommer formentlig fra et lignende salgsjob, hvor du har erfaring og bevist succes med salg til On Trade Klienter. Alternativt til Off Trade Klienter (Detail). Enten indenfor Spiritus, øl eller vin, eller alternativt fra salg af f.eks. kaffe, fødevarer eller lign. 

Din faglighed er uanset din baggrund høj og du har en god føling med nuværende og kommende trends i branchen. Du trives i en selvstændig rolle med frihed under ansvar. Du kan lide at have travlt og kan tilpasse dine kunders arbejdstider med dit familieliv. Som sælger er du professionel og forstår at åbne såvel nye døre, som at pleje og vækste kunderne efterfølgende. Du er god til at inspirerer og rådgive og er ikke bange for at udfordre dine kunder. Du forstår tonen i branchen og lader dig ikke slå ud af lidt modstand eller kritik. Et stort netværk er en klar fordel.

Som person er du udstyret med en høj energi, udadvendt, kontaktskabende, præsentabel og robust.  Du behersker naturligt dansk flydende i skrift og tale. Hertil en godt engelsk. Du har en rimelig struktur og kan arbejde med et CRM-system. Du er bosiddende i distriktet. 

Ansøgningsfrist og henvendelse:

Send din ansøgning til mail: job@saleshunter.dk  Mærk din ansøgning med ”Sprit” Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Christian Reib fra rekrutteringsfirmaet Saleshunter, som hjælper os med denne rekruttering, på telefon 2084 3366 eller mail cr@saleshunter.dk.