• Senior Account Manager DACH-regionen, Cyber Security (Warrant-pakke)

  Har du lyst til at blive en del af en innovativ og succesfuld Cyber Security Tech scale-up? Motiveres du af en Warrants-pakke? Har du kendskab til DACH-regionen og taler flydende tysk? Og har du erfaring med large account enterprise SaaS salg? Så læs videre her og lad os høre fra dig!

  Om os

  Cyber security er en af tidens mest lovende brancher med en kæmpe vækst og potentiale. I Muninn arbejder vi med de nyeste teknologier inden for cyber security og kunstig intelligens. Muninn står bag en softwareløsning, som ved hjælp af kunstig intelligens kan spore unormal aktivitet på virksomheders netværk- og cloud-trafik – og lukke ned for inficerede enheder om nødvendigt – ved brug af kunstig intelligens. Vi er en innovativ og fremadstormende og økonomisk velfunderet dansk tech-virksomhed, og vi sælger vores egenudviklede cyber security software systemer globalt. Vi har allerede foden indenfor i Tyskland og ser et stort potentiale. Læs mere Muninn her eller i denne artikel fra Børsen:

  Vi søger derfor endnu en kollega til vores salgsteam til at varetage salget i DACH. En profil der har erfaring med salg til DACH og med salg af enterprise software; gerne inden for IT-sikkerhed. Du vil få ansvaret for at drive salgsprocessen fra a-z for dine leads. Vi har en veldefineret salgsproces og et effektivt lead generation setup, bestående af Marketing og mødebookning, så du vil fra første dag få dine egne leads at arbejde med. Men det forventes også, at du selv opsøger kunder i mindre omfang. Vi løber stærkt og har alle et stort individuelt ansvar, men vi hjælper også hinanden og løfter i flok. Jobbet kan varetages fra såvel vores kontor i Lyngby ved København, som fra dit hjemmekontor på Fyn eller i Jylland.

  Teamet er konkurrence drevet og flittige og har et fladt hierarki, hvor alle bliver hørt og der er plads til at tænke nyt.

  Hvad indebærer rollen?

  · Ansvar for egen portefølje af kunder
  · Ansvar for fuld salgsproces til store og mellemstore kunder i DACH-regionen
  · Kundemøder og salg baseret på leads og booket møder
  · Opsalg og mersalg til kunder
  · Løbende opfølgning med eksisterende kunder
  · Samarbejde med partnere
  · Arbejde i vores CRM-system (HubSpot)

  Faglige kvalifikationer

  · Flydende tysk, native eller på Business konversations-niveau
  · Stor erfaring med salg til store enterprise kunder
  · Erfaring med salg af Saas software
  · Kendskab til cyber security relaterede produkter er et stort plus
  · God teknisk indsigt og interesse
  · Forståelse for virksomheders IT og netværksinfrastruktur
  · Flydende tysk, native eller på Business konversations-niveau

  Personlige kvalifikationer

  · Evne og erfaring med at kommunikere effektivt og motivere kunder til diskussioner, der fører til salg
  · Proaktiv, eksekverende, selvkørende og ansvarlig
  · Går gerne den ekstra mil og lægger den nødvendige tid for at lykkes
  · Motiveres af en travl hverdag med mange bolde i luften

  Vi tilbyder

  · Lækkert kontor med nem adgang
  · Ambitiøst arbejdsmiljø
  · Samarbejde med dygtige kollegaer
  · Konkurrencedygtig løn + Warrants
  · God frokost og kaffe
  · Sociale events

  Ansøgning

  Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi inviterer løbende kandidater til samtale. Send dit CV samt et par linjer omkring dig selv og din motivation til Rekrutteringsfirmaet SALESHUNTER, som vi benytter til denne rekruttering på e-mail: cr@saleshunter.dk. Kontakt evt. Headhunter Christian Reib på telefon 2084 3366, hvis du har spørgsmål til stillingen.