Vil du være en del af Nordens førende Udviklings/Konsulenthus med speciale i HR-systemer? Og vil du sælge intelligente, kundetilpassede IT-værktøjer, der hjælper virksomheder med at digitalisere deres HR-opgaver? Vil du samtidig have søde og fagligt dygtige kollegaer i et Skandinavisk arbejdsmiljø med høj trivselsfaktor? Så er dansk/norske INNOMATE (a part of 24SevenOffice) måske et sted for dig.

Om jobbet:

Vi søger nu en Senior Sales Executive til vores kontor i Ørestaden i København. Her bliver du en del af vores voksende team i Danmark med 7 vidende og engagerede kollegaer. Dit hovedfokus vil blive salg og branding af INNOMATE HR til nye og eksisterende kunder, samtidig med at du bliver en del af 24SevenOffices internationale konsulentafdeling og hele 24SevenOffice-familien. På sigt får du mulighed for at arbejde med hele 24SevenOffice produktportefølje. Du bliver en del af Skandinaviens førende salgsmiljø og bliver certificeret hos 24SevenOffice/Solution Selling. Du vil hovedsageligt arbejde med eksisterende kunder og varme lead’s, som genereres organisk og via vores markedsføring. Vi står stærkt i Danmark og i Norden og tilbyder et unikt produkt, som kan skræddersyes den enkelte kundens behov.

Dit ansvar som Senior Sales Executive INNOMATE HR bliver at:

 • Tage ejerskab for enterprise-segmentet inden for salg af INNOMATE HR og øvrige 24SevenOffice-løsninger til det danske marked, hvor du bruger din erfaring og kreativitet til at skabe ny forretning indenfor segmentet og til at vokse til en ekspertrolle i organisationen. Du er også med til at bidrage til, hvordan vores salgsstrategi kommer til at se ud i fremtiden.
 • Oprette strategiske prospekteringsplaner for opfølgning af Enterprise Sales Leads i tæt samarbejde med Marketingafdelingen og andre relevante samarbejdsrelationer i 24SevenOffice organisationen.
 • Tage ledelsen for hele salgsprocessen fra A til Z, hvor du inddrager relevante kollegaer internt i INNOMATE og Enterprise-teamet i 24SevenOffice organisationen.
 • Arbejde tæt sammen med dine kollegaer i Danmark, CSO, Managementteamet og Sales, for sparring og udvikling af Best Practice til det danske marked.

Om virksomheden:

INNOMATE HR er en førende danskudviklet, cloudbaseret HR-løsning, der dækker opgaver fra rekruttering til fratrædelse med kunder inden for såvel den private som offentlige sektor og som er en del af 24SevenOffice. I 1997 udviklede 24SevenOffice Europas første cloud-baserede ERP-system. 24SevenOffice er vokset til en organisation med 200 medarbejdere internationalt, og vi har fortsat fokus på at gøre, hvad vi kan for at styrke hver enkelt medarbejders engagement med videndeling og kompetenceudvikling og vi er altid parat til at afprøve nye måder at løse komplekse problemer på.

Vi tilbyder:

 • Attraktiv lønpakke bestående af fast løn plus provision. Target 1.mill. årsindkomst.
 • En onboarding og introduktion, der er tilpasset dine erfaringer.
 • Bredt ansvarsområde og mulighed for at være med i etableringen af ​​nyt kontor i København og nyt marked for 24SevenOffice.
 • Høj grad af fleksibilitet og tillid indenfor dit ansvarsområde.
 • Mulighed for at arbejde med komplekse processer og kunder, og for at erhverve attraktive erfaringer.
 • Mulighed for at blive en del af et fagligt stærkt miljø og vores voksende team i København.
 • Mulighed for at blive en del af en international organisation.
 • Mulighed for at skabe din egen hverdag, hvor du kan variere mellem at bruge vore kontorer og fjernarbejde.

Om dig og dine kvalifikationer:

Vi søger en person, der tidligere har haft succes med SaaS løsningssalg og er klar til at tage det næste skridt i sin karriere og som ønsker at få mere ansvar og mulighed for indflydelse.

Som person er du vedholdende og resultatorienteret. Du opleves som tryg og struktureret i din kommunikation og tiltrækkes af meget ansvar og ekspertrollen. Du er en god teamplayer, der er fleksibel i mødet med forskellige mennesker og situationer. Du har et strategisk og forretningsorienteret mindset. Du er bevidst om dig selv og ønsker at bidrage til vores kultur, som er præget af tillid, nysgerrighed og mod.

Du har herudover:

 • Minimum 3-10 års erfaring og succes med SaaS løsningssalg til beslutningstagere på CXO niveau.
 • Kendskab til længerevarende strategiske salgsprocesser.
 • Erfaring med HR-forretningsprocesserne i mellemstore og større organisationer er en fordel, men ikke et krav. Erfaring fra salg af CRM, ERP, vagtplan-systemer eller tilsvarende kan også være relevant.
 • Gode kommunikationsevner på dansk og er tryg ved at bruge engelsk som arbejdssprog.

Ansøg jobbet:

Har du spørgsmål, så kontakt gerne Headhunter Sebastian Spens fra SALESHUNTER, som foretager den indledende screening på tlf. 2255 3504. Din ansøgning og CV sendes til ss@saleshunter.dk senest den 28. februar 2023.

Bemærk, at vi løbende indkalder til samtaler og forbeholder os muligheden for at finde den rette profil inden ansøgningsfristen, men vi venter gerne på den perfekte kandidat.